KeyCloak - Open Source Identity and Access Management

ved Stian Thorgersen


Date
Event
Location
Media City Bergen - ‘Pressekonferanse-rommet’
Links

Keycloak er en open source Identity and Access Managagement løsning bygget for moderne applikasjoner.

Med Keycloak er det enkelt å sikre applikasjoner med lite til ingen kode. Keycloak tilbyr også mange funksjoner som 2FA, SSO, identity brokering, user federation og mye mer.

I denne presentasjonen vil du lære mer om Keycloak og hvordan du kan enkelt sikre dine applikasjoner. Du vil lære om en del av funksjonene som Keycloak leverer og hvordan disse kan gjøre det enkelt for deg å levere på behov rundt autentikasjon og autorisasjon. Du vil også få se en demonstrasjon av Keycloak samt applikasjoner sikret med Keycloak.

Stian Thorgersen

Stian Thorgersen er en av to co-foundere bak Keycloak. Stian jobber for tiden hos Red Hat som project lead på Keycloak. I tiden før Red Hat jobbet han hos Arjuna Technologies for å utvikle en cloud federation platform.

Vi legger som tidligere opp til at den formelle, disiplinerte faglige delen av møtet vil være fullført ca kl 20.00, med overgang til mer uformelle aktiviteter og langsom forflytting til egnet serveringssted (Henrik) for fagøl og annet sosialt.

Praktisk

Denne gangen er vi i Pressekonferanse-rommetMedia City Bergen, rommet befinner seg i første etasje, mot tårn 1 og har kapasitet til 44 gjester. Vi har rommet til disposisjon til kl 20:30.

"Kart over MCB"

I foajeen er det kaffebar med skjenkebevilling og et enkelt mattilbud. Ta gjerne med deg noe leske inn.

Skulle en ønske å spise et måltid før møtet, holder “restauranten” Friends of Classics åpent fram til kl 20.

Foredraget vil sannsynligvis bli filmet, og streamet live på YouTube.

Program framover

BLUG har vanligvis møter siste torsdag i hver måned utenom juni, juli og desember. Stedet er om ikke annet annonseres spesifikt et egnet lokale i Media City Bergen. Foreløpig møteplan for de neste 12 månedene ser slik ut (tema for møtene annonseres etterhvert):

  • September Torsdag 279 2018
  • Oktober Torsdag 2510 2018
  • November Torsdag 2911 2018

Dersom du har et tema du gjerne vil fortelle om, eller vet om noen som kan holde foredrag for oss er det bare å si ifra.