Kryss-kompilering med GCC på godt og vondt

ved Christer Solskogen


Date
Event
Location
Media City Bergen - ‘Pressekonferanse-rommet’
Links

Christer gir en innføring i hva kryss-kompilering er for noe, hvordan man setter det opp og hvordan det kan gjøre hverdagen din med feks en Raspberry Pi litt raskere.

Christer Solskogen jobber til daglig som z/VM & zLinux system programmerer i IBM, og skal igjen snakke om ting han tror han har greie på.

Vi legger som tidligere opp til at den formelle, disiplinerte faglige delen av møtet vil være fullført ca kl 20.00, med overgang til mer uformelle aktiviteter og langsom forflytting til egnet serveringssted (Henrik) for fagøl og annet sosialt.

I Februar er det planlagt lynforedrag. Har du eit tema du kunne tenkt å delt med andre gjennom eit kort 5-15 minutt foredrag? Ta kontakt.

BLUG har vanligvis møter siste torsdag i hver måned utenom juni, juli og desember. Stedet er om ikke annet annonseres spesifikt et egnet lokale i Media City Bergen.

Praktisk

Denne gangen er vi i Pressekonferanse-rommetMedia City Bergen, rommet befinner seg i første etasje, mot tårn 1 og har kapasitet til 44 gjester. Vi har rommet til disposisjon til kl 20:30.

"Kart over MCB"

I foajeen er det kaffebar med skjenkebevilling og et enkelt mattilbud. Ta gjerne med deg noe leske inn.

Skulle en ønske å spise et måltid før møtet, holder “restauranten” Friends of Classics åpent fram til kl 20.

Foredraget vil sannsynligvis bli filmet, og streamet live på YouTube.